main logo
9937

Ex-ministru, despre crearea unui nou Guvern: Mă aflu în țară, sunt gata

Fostul ministru al Economiei din Guvernul Sandu, Vadim Brînzan, ar fi gata să devină noul premier, în cazul în care această funcție îi va fi propusă.

Ex-ministru, despre crearea unui nou Guvern: Mă aflu în țară, sunt gataFoto: știri.md

„N-a venit nimeni cu o așa ofertă, oricum eu mă aflu în țară, sunt gata, și oamenii care mă cunosc știu că sunt gata, am destulă energie și am dorința de a-mi ajuta țara cu tot ce-mi stă în putere, deja depinde de factorul politic mai departe”, a declarat ex-ministrul în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, transmite Știri.md.

Pe lângă asta, Brînzan susține că s-ar potrivi pentru această funcție și că nu are ''probleme cu asumarea responsabilităților”.

„Eu sunt focusat pe produsul final, nu sunt focusat pe proces, în privința aceasta eu nu sunt politician, absolut nu sunt politician. Deci, mă interesează procesul atâta timp cât ajung la produsul final, care în cazul dat, de exemplu vorbind despre ce ar trebui să facă un guvern până la alegeri anticipate, este: de a stabiliza situația și de a îmbunătăți situația epidemiologică, de a stabiliza situația macroeconomică și financiară și de a petrece alegeri parlamentare libere și corecte, asta e foarte important, trei produse finale pentru care oricine ar fi la guvernare, în guvern am în vedere, ar trebui să-și asume responsabilitatea și să fie gata să primească toate bilele negre care o să vină inevitabil asupra lor. În privința aceasta, eu sunt absolut gata, niciodată n-am avut probleme cu asumarea responsabilităților”, a mai spus Brînzan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării