main logo
886

Ex-directorul Pieței Centrale îi cere demisia lui Ruslan Codreanu

Ex-director al Pieței Centrale din Chișinău, Lilia Buștiuc îi cere demisia lui Ruslan Codreanu pentru că i-ar fi denigrat imaginea atunci când a demis-o din funcție.

Ex-directorul Pieței Centrale îi cere demisia lui Ruslan Codreanu

Femeia spune că de când a fost numită în funcție, Întreprinderea Municipală Piața Centrală avea deja datorii în sumă de 85 de milioane de lei, iar ea ar fi încercat să lichdeze aceste datorii, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

„Cu venirea mea în funcție am petrecut audit în întreprinderea care a depistat foarte multe nereguli. Raportul auditului a fost prezentat domnului Codreanu.

Am întreprins acțiuni urgente. Am început să ducem discuții cu Ministerul de Finanțe, ca să prelungim cumva termenul de achitare a acestor amenzi. La moment aceasta datorie constituie deja 40 de milioane” a declarat Lilia Buștiuc.

Totodata aceasta spune că a raportat în toate instanțele infracțiunile de milioane de la Piața Centrală și că din această cauză a fost demisă cu scopul ca aceste nelegiuiri să fie mușamalizate.

„Nu vedeți că omului îi arde căciula și încearcă să mă înlăture prin diferite metode? Că mă numește în funcție, iar când a văzut că am un management cu rezultate, îl numește în funcție pe un agent cu atâtea încălcări” a mai declarat femeia.

Lilia Buștiuc a declarat că speră ca primarul interimar să-și revizuiască decizia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării