main logo
1447

Ex-directorul MoldAtsa, Sorin Stati, dat în judecată de Gheorghe Cavcaliuc

Ex-șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, l-a inițiat în judecată pe Sorin Stati, după ce acesta a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate că acesta ar fi fost implicat în contrabandă cu țigări pe teritoriul Republicii Moldova.

Ex-directorul MoldAtsa, dat în judecată de Gheorghe Cavcaliuc

Despre acest fapt a scris ex-șeful adjunct al IGP pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

"Domnule Sorin Stati, eu te-am acționat în judecată să răspunzi în fața legii pentru calomniile și minciunile spuse în adresa mea, la comanda cui, noi toți deja am înțeles.

O să închei prin a-i spune lui Sorin Stati și altora un sfat:

Aveți grijă când intenționați să aruncați cu noroi într-un om nevinovat sau care nici nu-l cunoaște-ți, s-ar putea să nu nimeriți, dar mâinile vor rămâne pline de noroi pentru toată viața", a scris Cavcaliuc.

Contactat de Știri.md, Sorin Stati a confirmat faptul că a fost acționat în judecată de Cavcaliuc.

"Am fost vineri informat despre faptul că am fost dat în judecată. Trebuie să încep să public probele la toate vorbele spuse de mine", a declarat Stati.

Știri.md amintește că Sorin Stati, ex-director al companiei MoldATSA, a făcut o serie de dezvăluiri importante în cadrul unei emisiuni TV.

Potrivit lui, câțiva membri ai PDM, dar și fostul şef adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei Republica Moldova, Gheorghe Cavcaliuc, „ar fi fost implicați în mai multe scheme de contrabandă pe teritoriul Republicii Moldova”.

Gheorghe Cavcaliuc ar fi fost responsabil pe scheme de contrabandă cu alcool etilic, țigări, tutun în nordul țării. „Acestea sunt scheme exclusive ale lui Cavcaliuc. 

Țigările și tutunul ajung în Moldova prin Transnistria. Vânzarea acestora are loc la Piața Centrală și în alte puncte din Chișinău la fel este controlată de dânsul. La fel contrabanda se face și prin Sculeni și Costești”, povestește Sorin Stati.

Gheorhe Cavcaliuc a declarat că nu a fost implicat în nicio schemă de contrabandă, iar toate declarațiile sunt doar "niște atacuri regizate".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării