main logo
1584

Ex-democratul Repeșciuc, lipsit de dreptul de a ocupa funcții publice

Grigore Repeșciuc, fostul primar al orașului Căușeni și ex-deputat, care a schimbat în ultimii ani mai multe partide politice, nu va putea exercita o funcție publică în următorii 3 ani.

Ex-democratul Repeșciuc, lipsit de dreptul de a ocupa funcții publice

Curtea Supremă de Justiție (CSJ) a respins ca fiind inadmisibilă cererea de revizuire depusă de către Grigore Repeșciuc împotriva încheierii din data de 22 decembrie 2021 a aceleiași instanțe, în care acesta a cerut anularea actului Autorității Naționale de Integritate (ANI), prin care s-a constatat că, pe când era primar, a semnat contracte cu firma socrului său, la care era angajată și soția sa, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Grigore Repeșciuc a depus, în data de 18 ianuarie, cererea de revizuire împotriva încheierii din 22 decembrie 2021 a CSJ, solicitând inclusiv casarea încheierii inițiale a înaltei instanțe și emiterea unei încheieri noi.

„Revizuentul a menţionat că este eronată concluzia instanţei de recurs, precum că recursul motivat a fost depus tardiv, din motiv că decizia instanţei de apel a fost recepționată de către Grigore Repeșciuc la 12 noiembrie 2021”, se menționează în încheierea CSJ.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării