main logo
613

Europarlamentarul Corina Crețu, nașă în R. Moldova

Recenta vizită oficială la Chișinău a europarlamentarului român, Corina Crețu, i-a adus, pe lângă întrevederile oficiale, și statutul de nașă în R. Moldova.

Europarlamentarul Corina Crețu, nașă în R. Moldova

Pe lângă activitățile care le desfășoară în calitate de Comisar pentru Politica Regională al Comisiei Europene, Corina Crețu a găsit timp să cunune un cuplu de tineri din R. Moldova, care s-au căsătorit zilele acestea, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

„Și ce a unit Dumnezeu, omul sa nu despartă! Astăzi am săvârșit taina cununiei si cei doi au devenit unul. Le mulțumim părinților noștri Alexandru și Rita, Petru și Maria care ne-au crescut in dragoste și credință. De asemenea le mulțumim nașilor noștri Corina Crețu și Ovidiu Rogoz pentru ca ne-au devenit părinți spirituali.”, scrie Alexandrina Robu, fericita mireasă, pe pagina personală de Facebbok.

Conform informațiilor publice de pe rețeaua de socializare, Alexandrina Robu este o obișnuită a Bruxellesului, oraș care e capitala de facto a Uniunii Europene și unde, probabil, a întâlnit-o și pe viitoarea ei nașă.

Tânăra moldoveancă face parte din Consiliul Director al Youth European Business Association, care reprezintă o organizație afiliată celor înalte instituții europene și europene, dar și unor importante platforme de afaceri din lume și care a stabilit relații puternice cu ONG-urile, guvernele și companiile care se ocupă de dezvoltarea tinerilor întreprinzători.

Asociația Europeană a Afacerilor pentru Tineret, unde își desfășoară activitatea Alexandrina Robu, a fost înființată în R. Moldova 2012 sub auspiciile Delegației UE în Moldova, avându-l președinte onorific pe ambasadorul Delegației UE în la Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării