main logo
1000

Eurodeputat, despre Gavrilița: Alături de Sandu, are șansă extraordinară

Eurodeputatul Dragoș Tudorache a venit cu un mesaj de felicitare adresat Nataliei Gavrilița și Maiei Sandu.

Eurodeputat, despre Gavrilița: Alături de Sandu, are șansă extraordinară

Acesta le-a felicitat cu decretul semnat pentru funcția de prim-ministru și și-a exprimat speranța pentru viitorul Guvern, transmite Știri.md.

”Felicitări Nataliei Gavrilița pentru desemnarea în funcția de prim-ministru al Republicii Moldova! Alături de Maia Sandu, are șansa extraordinară de a schimba destinul țării sale pentru totdeauna. Este o sarcină monumentală, de care au parte puțini politicieni. Lunile care urmează vor fi decisive pentru noul Guvern. Am încrederea că drumul proeuropean pe care a pornit cu o perseverență nemaiîntâlnită Maia Sandu începe să devină realitate. 

Cred că e bine să se știe faptul că Europa sprijină eforturile noului Guvern și își pune mari speranțe în măsurile care urmează a fi luate. Dincolo de declarațiile oficiale, care au fost pe măsura semnificației politice majore a ultimelor alegeri, remarc atitudinea oficialilor europeni care sunt conectați la ce se petrece în Republica Moldova și sunt gata să ofere orice sprijin e nevoie pentru un proces de reformă rapid și eficient. Aștept cu mare încredere primele întâlniri cu noii reprezentanți ai Guvernului de la Chișinău”, a declarat eurodeputatul român.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării