main logo
3229

Eduard Harunjen și-a schimbat look-ul după ce a părăsit Procuratura Generală

Fostul procuror general, Eduard Harunjen, și-a schimbat look-ul. După ce și-a dat demisia din funcție, acesta a început să își crească barba.

Harunjen și-a schimbat look-ul după ce a părăsit Procuratura GeneralăFoto: Unimedia

Întrebat cu ce se ocupă după ce a rămas fără funcție, Harunjen a spus că stă acasă și urmărește ceea ce se petrece. „Urmează să mă regăsesc în sectorul juridic”, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Reporterul Unimedia l-a întrebat dacă are de gând să se întoarcă în Procuratură, Harunjen a spus că nu crede că există această posibilitate. 

„Drumul meu la Procuratură a fost unul lung și consecvent și cred că s-a terminat aici. Nu cred că este cale de întoarcere în acest segment. Iubesc foarte mult procuratura ca instituției, în care am activat 25 de ani. Aici m-am creat ca specialist și ca bărbat. Este greu, este o chestiune care m-a prins pe neașteptate. Planurile mele au fost altele când am acces în acest mandat. Este o tragedia a mea și a familiei mele”, a conchis Harunjen.

Amintim că pe 11 iulie, Eduard Harunjen a trimis un mesaj prin care și-a anunțat demisia din funcție. Fostul Procuror spunea că instituția pe care a condus-o a fost supusă unui atac fără precedent și speră că gestul său „să oprească atacurile furibunde asupra instituției, procurorii să fie lăsați să lucreze, să poată finaliza dosarele la care lucrează, inclusiv cele de răsunet, care îi vizează pe unii din zona politicului”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării