main logo
3368

După Summit, Pașinian s-a întâlnit cu cetățenii armeni din Moldova

Summitul Comunităţii Politice Europene de ieri a avut o semnificație suplimentară pentru cetățenii armeni din Moldova. Prim-ministrul armean, Nikol Pașinian, a avut o întrevedere cu reprezentanții comunității armene de la noi din țară.

După Summit, Pașinian s-a întâlnit cu cetățenii armeni din MoldovaFoto: primeminister.am

Potrivit unui comunicat, întrevederea avut loc la Conacul Manuc Bei din Hâncești, imediat după negocierile dintre Nikol Pașinian, Ilham Aliyev, Charles Michel, Emmanuel Macron și Olaf Scholz, transmite Știri.md.

În cadrul întrevederii s-a discutat despre cursul negocierilor, situația din jurul Artsakh, economia și perspectivele Armeniei, potențialul de dezvoltare a cooperării dintre Armenia și Moldova și alte subiecte.

Prim-ministrului i s-a făcut un tur al palatului, unde a aflat mai multe despre istoria lui Mark Bey Mirzoyan. De asemenea, mai mulți oameni de afaceri ucraineni de origine armeană și lideri comunitari au venit la o întâlnire separată cu Pașinian.

Pe lângă ambasadorul Armeniei în Moldova, liderii locali, precum președintele raionului Hâncești și primarul municipiului Hâncești, l-au salutat pe premierul Armeniei și au fost prezenți la întâlnire.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării