main logo
1724

După săptămâni de zvonuri, Krasnoselski îndeamnă la calm. Promite să informeze personal, dacă va exista pericol

După săptămâni de zvonuri privind eventuale riscuri la care este supusă stânga Nistrului, Vadim Krasnoselski îndeamnă la calm. Liderul separatist afirmă că dacă vor exista pericole, acesta va informa despre ele personal.

După săptămâni de zvonuri, Krasnoselski îndeamnă la calm

Declarațiile au fost preluate de jurnaliștii de la Tiraspol, făcând referire la Serviciul de presă al oficialului separatist, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

La ora publicării știrii, pagina web a conducerii din stânga Nistrului nu era disponibilă.

Krasnoselski a făcut declarația în cadrul unei discuții săptămânale cu șefii autorităților administrației separatiste. Totuși, acesta recunoaște că anumite tensiuni există.

„Este important să nu ajungeți în panică. Toată lumea să cunoască în mod clar procedura acțiunilor corespunzătoare unei anumite situații și să le urmeze necondiționat”, a spus Krasnoselski.

Săptămâna trecută, Ministerul rus al Apărării susținea că Ucraina ar intenționa să intre în zona separatistă. Pe de altă parte, administrațiile de la Kiev și Chișinău susțineau că sunt falsuri și că pericole nu există. Pe de altă parte, înainte de declarația Moscovei, președinta Maia Sandu vorbea despre pretinși diversioniști străini, care ar intenționa să creeze destabilizări în Moldova.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării