1143
2
După ce Dodon a criticat Guvernul, Sandu îi sugerează să se uite sub nasul său
1143
2

După ce astăzi președintele Igor Dodon a criticat de la tribuna Parlamentului activitatea Guvernului, prim-ministra a venit cu o replică în aceste sens.

Foto: știri.md

Maia Sandu a spus că presupunea că șeful statului va prezenta la ședința Legislativului raportul de activitate pe cei trei ani de când se află în fotoliul de președinte, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Nu am avut timp ca să ascult raportul de acolo. Eu credeam că dânsul a mers să vorbească despre raportul de activitate pe cei trei ani de zile de când este în oficiu (n.r. se află în funcția de președinte al Republicii Moldova). Pe raportul Guvernului vom veni săptămâna viitoare așa cum am promis și o să discutăm despre lucrurile pe care am reușit să le facem și despre lucrurile pe care încă nu am reușit să le facem”, a spus Maia Sandu în cadrul conferinței de presă susținută cu directorul General al Comisiei Europene pentru Politica Europeană de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere, Christian Danielsson.

Menționăm că Igor Dodon a mai precizat că în cazul în care majoritatea va decide schimbarea componenței actualului Guvern, în următoarele luni, el este gata să accepte asemenea inițiative.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter