24 iulie, 16:47
795
3
După 4 luni, Cobzac vine cu o declarație despre alegerile de la Hâncești
24 iulie, 16:47
795
3

Fostul membru PAS, Grigore Cobzac, care a candidat independent în cadrul alegerilor parlamentare din 14 martie, din circumscripția Hâncești, nu regretă de pasul făcut.

Despre aceasta a scris Grigore Cobzac într-o postare pe Facebook, transmite Știri.md.

„În primul rând vreau să le zic hânceştenilor din tot raionul care au votat Grigore Cobzac: Vă mulţumesc şi vă respect! Să nu vă pară rău de alegerea făcută.

În toate funcţiile în care am fost ales cu votul cetăţeanului, am avut un comportament decent. Nu v-am trădat, nu m-am vândut, permanent am depus efort să fiu eficient.

Nu am furat. Am venit în politică în 2007 cu un BMW X5 nou-nouţă, azi sunt cu o Dacia de mulţi ani. Asta mi-a zis-o un bun prieten

Pentru mine o relaţie sănătoasă cu cetăţenii de rând a costat mai mult decât una cu elita politică.

Am fost sincer, deschis şi previzibil pentru Dvs. în toată această mizerie care se numeşte politică moldovenească. Şi în alegerile din 14 martie am procedat în aceeaşi manieră.

Nu am fost omul nimănui, nu am fost „spoiler” şi nu am avut agendă ascunsă. Nu am negociat convingerile mele pro-europene şi democratice. Am dorit doar în continuare să vă reprezint în Parlament.

Să fie clar, nu consider ceva rău dacă am făcut-o în formă de protest. Forma mai puţin contează, contează fapta. Fapta, acţiunea defineşte omul şi politicianul”, se arată în mesajul acestuia.

Acum, după ce s-au limpezit lucrurile, sunt convins – am procedat corect. A doua oară aş face la fel”, menționează Cobzac.

La alegerile din cadrul circumscripției Hâncești, Grigore Cobzac, cu 12,8% din voturi, a obținut locul 4.

El a fost depășit de socialistul Ștefan Gațcan (39,4%), candidata PAS Olesea Stamate (32,4%) și reprezentantul PD Ion Mereuță (12,9%).

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter