main logo
1711

Dumitru Diacov, supărat după declarațiile noului lider PSDE

Președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a rămas indignat de declarațiile făcute de liderul Partidul Social Democrat European (PSDE), Ion Sula.

Dumitru Diacov, supărat după declarațiile noului lider PSDEFoto: realitatea.md

În cadrul unei emisiuni, noul lider PSDE a menționat că cea mai scurtă cale de integrare europeană pentru Republica Moldova este unirea cu România, transmite Știri.md.

"A trecut numai o zi după Congresul PDM. Iată ce vorbește omul ales președinte PSDE. Alegătorii cu viziuni unioniste o să bată din palme, dar nu o să voteze. Fiindcă ei nu votează partide de stânga. Iar cei care votează stânga, nu votează unioniștii. Și eu am încercat să le lămuresc asta lui Filip, Babuc, Ciocan și altora. Am vorbit foarte clar despre această situație și la Congres. În zadar. Ei nu au admis presa în sală, au întrerupt transmisiunea Privesc.eu… Despre unionism dl Sula vorbește public prima dată", a scris Diacov.

Recent, Diacov s-a arătat nemulțumit de schimbările anunțate la congresul partidului. La data de 20 noiembrie, PDM și-a schimbat denumirea în Partidul Social Democrat European (PSDE).

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării