1224
0
Dumitru Diacov, despre decizia fratelui său: S-au găsit unul pe altul
1224
0

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, spune că nu știa nimic despre intenția fratelui său de a participa la alegerile locale pentru funcția de primar al Chișinăului din partea Partidului Nostru, condus de Renato Usatîi.

Colaj: Știri.md

Dumitru Diacov afirmă că în R. Moldova este democrație și oricine se poate lansa în campania electorală, indiferent de relațiile de rudenie cu politicienii, transmite Știri.md.

Despre anunțul surpriză a lui Ivan Diacov de a se alia cu Renato Usatîi, Dumitru Diacov a comentat pentru TV8: „S-au găsit unul pe altul – luptători. Lasă-l să candideze. Ce să-i faci? Eu nu am știut nimic. Nu m-a întrebat, dar treaba lui. Se întâmplă că frații câteodată au opțiuni diferite”.

Întrebat dacă își va susține fratele în campania electorală pentru șefia capitalei, Dumitru Diacov a răspuns ferm: „Eu fac parte din Partidul Democrat și normal că o să susțin candidatura PDM”.

Știri.md amintește că astăzi, Renato Usatîi a anunțat că Ivan Diacov, ex-procuror al municipiului Chișinău și fratele deputatului democrat Dumitru Diacov, este candidatul Partidului Nostru (PN) la Primăria Chișinău.

Citește și
article image
Expert: Alegerile ar putea fi începutul morţii politice...
1
360
article image
Ion Ceban: Voi fi primarul tuturor locuitorilor municipiului
0
93
article image
Experți, despre alegeri: Campanie anemică și pasivitatea...
1
103
article image
Expert: Moștenirea lăsată de PDM se va face resimțită la...
1
287