main logo
1673

Dumitru Diacov, despre decizia fratelui său: S-au găsit unul pe altul

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, spune că nu știa nimic despre intenția fratelui său de a participa la alegerile locale pentru funcția de primar al Chișinăului din partea Partidului Nostru, condus de Renato Usatîi.

Dumitru Diacov, despre decizia fratelui său: S-au găsit unul pe altulColaj: Știri.md

Dumitru Diacov afirmă că în R. Moldova este democrație și oricine se poate lansa în campania electorală, indiferent de relațiile de rudenie cu politicienii, transmite Știri.md.

Despre anunțul surpriză a lui Ivan Diacov de a se alia cu Renato Usatîi, Dumitru Diacov a comentat pentru TV8: „S-au găsit unul pe altul – luptători. Lasă-l să candideze. Ce să-i faci? Eu nu am știut nimic. Nu m-a întrebat, dar treaba lui. Se întâmplă că frații câteodată au opțiuni diferite”.

Întrebat dacă își va susține fratele în campania electorală pentru șefia capitalei, Dumitru Diacov a răspuns ferm: „Eu fac parte din Partidul Democrat și normal că o să susțin candidatura PDM”.

Știri.md amintește că astăzi, Renato Usatîi a anunțat că Ivan Diacov, ex-procuror al municipiului Chișinău și fratele deputatului democrat Dumitru Diacov, este candidatul Partidului Nostru (PN) la Primăria Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării