main logo
3660

Duel de replici între Dinu Plîngău și Radu Marian, în direct la TV

Președintele Platformei DA, Dinu Plîngău, a declarat la „Secretele Puterii” de la Jurnal TV că actuala guvernare, reprezentată de PAS, a întârziat să facă demersurile necesare la Curtea Constituțională privind scoaterea în afara legii a Partidului Șor, iar asta pentru că i-ar fi convenit, în ultimii doi ani, să aibă o opoziție compromisă și criminală.

Duel de replici între Dinu Plîngău și Radu Marian, în direct la TVColaj: Știri.md

Asta pentru ca oamenii care sunt nemulțumiți față de modul în care este guvernată țara să nu-și dorească să se asocieze cu „principala opoziție” care a devenit Partidul Șor, transmite Știri.md cu referire la jurnal.md.

Duelul de replici între președintele Platformei DA, Dinu Plîngău, și deputatul PAS Radu Marian a început după ce moderatorul emisiunii, Alex Cozer, l-a întrebat pe Plîngău dacă nu cumva „cealaltă opoziție” nu a fost suficient de activă.

„Cealaltă opoziție, în special în ultimele trei luni de zile, a mers în raioanele din Republica Moldova și și-a protejat propriii membri de niște practici criminale din partea exponenților actualei guvernări, de șantaj, coruperea primarilor... Pentru că dacă vă dau niște cifre...”, a declarat Plîngău la „Secretele Puterii”.

A intervenit imediat Radu Marian și a spus că este vorba de acuzații serioase. Acesta i-a cerut lui Dinu Plîngău să-i ofere neîntârziat informații exacte despre cine din PAS ar corupe primarii.

„Deputații PAS, împreună cu Cancelaria de Stat!”, a răspuns Plîngău”, iar replicile între cei doi au continuat:

- Deputații PAS au dat bani primarilor de la Platforma DA??

- Om bun, poți să nu mă întrerupi?

- Haideți să spuneți, pentru că e serioasă acuzația, vom investiga.

- Vor ieși colegii mei care sunt aleși locali din diferite raioane și vor vorbi despre practicile absolut abuzive.

Chiar și după solicitarea moderatorului de a reveni la subiectul emisiunii, și anume verificarea legalității Partidului Șor la Curtea Constituțională, cei doi au continuat să-și dea replici tăioase și chiar au ridicat tonul discuției.

Vedeți mai jos declarațiile complete în timpul emisiunii „Secretele Puterii”:

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării