main logo
1131

Dovezile afișate de Chirtoacă: ACUM și-a bătut joc de PL

Dorin Chirtoacă a publicat mai multe screenshot-uri în care spune că demonstrează că nu a fost nicio întârziere din partea PL către blocul ACUM.

Dovezile afișate de Chirtoacă: ACUM și-a bătut joc de PL

„Cei care aruncați cu piatra, citiți corespondența dintre mine și Igor Grosu de la PAS/ACUM (numărul 4 în lista blocului pentru Parlament). Este absolut evident că nu a fost nicio întârziere din partea PL. Din păcate, ACUM a vrut să-și bată joc și a făcut-o. Astfel, într-o săptămână, au distrus unitatea opoziției și i-au făcut o favoare lui Plahotniuc. Rămâne pe conștiința lor”, scrie Chirtoacă pe Facebook, transmite Știri.md.

Dorin Chirtoacă spune că Partidul Liberal a venit pe 16 decembrie cu decizia de susținere și de participare în ACUM, iar toată societatea s-a bucurat. 

„Orice probleme ar fi apărut, inclusiv pretinsele "întârzieri" erau rezolvabile, dar ei au dispărut după 21 decembrie, și nici la telefon nu au mai răspuns, pentru că aveau pregatită excluderea PL din ACUM, așa cum au anunțat pe 24 decembrie. Subiect închis”, a precizat liderul PL.

Precizarea lui Dorin Chirtoacă:

„Mesajul șters de I.Grosu, conținea doar adresa de e-mail a Maiei Sandu”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării