main logo
3210

Dovada că Igor Dodon este președintele AO Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă

Igor Dodon a publicat pe o rețea de socializare extrasul documentului de înregistrare a Asociației Obștești "Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă", pe care o va conduce în continuare.

Dovada că Igor Dodon este președintele AO Uniunea de Afaceri Moldo-RusăFoto: știri.md

Într-o postare, Igor Dodon menționează că a acceptat invitația să conducă „Uniunea moldo-rusă a antreprenorilor”, fondatorul căreia din partea rusă este „Delovaya Rossiya”, pentru a consolida mai eficient relațiile cu Federația Rusă, transmite Știri.md.

"Atât economia Republicii Moldova, cât și antreprenorii moldoveni vor avea de câștigat de la apropierea țării noastre de această mare organizație. 

Vreau să menționez că „Uniunea moldo-rusă a antreprenorilor” a fost deja creată și a fost înregistrată la Chișinău în iunie anul acesta, iar principalele direcții ca șef al noii asociații de afaceri vor fi dezvoltarea relațiilor economice bilaterale între Republica Moldova și Federația Rusă, atragerea investițiilor rusești în Moldova, asistența antreprenorilor moldoveni în stabilirea contactelor cu partenerii ruși, suport pentru tinerii antreprenori în lansarea de diferite Start-Up, lansarea si susținerea a diferite proiecte socio-umanitare.

Așadar, stimați cetățeni, stimați jurnaliști, de acum încolo vom avea subiecte noi de comunicare și eu voi fi iarăși prezent cu mesajele mele politice în spațiul public. 

Nu voi fi deputat, dar voi fi mult mai implicat și mai activ în domeniul politicii reale, voi fi alături de preocupările oamenilor. Și așa cum v-am promis, voi face tot posibilul să revenim împreună cu Partidul Socialiștilor la putere, pentru a scoate Moldova din criza totală pe care a provocat-o acest regim politic de dreapta", a scris Dodon.

Citește și: Dodon renunță la mandatul de deputat: Nu mă ascund după imunitate

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării