main logo
937

Dosarul Lucinschi: Avocații cer audierea unui ofițer CNA

Avocații lui Chiril Lucinschi cer să fie audiat ofițerul CNA care a întocmit raportul în baza căruia a fost formulată învinuirea.

Dosarul Lucinschi: Avocații cer audierea unui ofițer CNA

Apărarea consideră că va reuși să demonstreze faptul că dosarul este cusut cu ață albă, iar probele nu există, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

În cadrul ședinței de ieri, 7 februarie, avocații au mai cerut să le fie prezentată sentința de condamnare a lui Ilan Sor, dar și să fie realizată o expertiză financiar bancară. Judecătorii nu s-au expus, deocamdată, asupra solicitărilor.

Avocații fostului Deputat Chiril Lucinschi spun că procurorii au formulat învinuirea în baza unor înscrisuri și copii neautentificate ale extraselor din rulaje bancare. Iar pentru a demonstra acest fapt, au cerut audierea ofițerului care ar fi verificat aceste acte.

Și Chiril Lucinschi spune că în prima instanță judecătoarea nu a examinat dosarul, care, în opinia lui, ar fi unul fabricat.

Procurorii urmează să se expună asupra tuturor cererilor la ședința următoare.

Judecătorii nu s-au pronunțat asupra cererilor apărării. Ei au luat o pauză și urmează să se expună la ședința următoare.

Fostul deputat Chiril Lucinschi a fost condamnat de prima instanță la 5 ani și 6 luni de închisoare. El a fost recunoscut vinovat de spălare de bani și fals în declarația de avere. 

Sentința a fost pronunțată pe 4 aprilie 2018. Acum, acesta se află sub control judiciar, până la decizia finală a Curții de Apel.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării