main logo
827

Dosarul cetăţeniei. Flashmob în susţinerea lui Băsescu: Dodon, nu fi rău

Mai mulți membri și simpatizanți ai Partidului Unității Naționale au organizat astăzi un flashmob la Curtea Supremă de Justiție, în susținerea fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Dosarul cetăţeniei. Flashmob în susţinerea lui Băsescu: Dodon, nu fi rău

La acea oră Colegiul civil, comercial și de contencios administrativ al CSJ examina dosarul cetățeniei lui Băsescu, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

Participanții la flashmob au scandat lozinci în susținerea lui Băsescu, condamnând decizia președintelui Igor Dodon de retragere a cetățeniei fostului președinte al României. Preț de câteva zeci de minute în fața CSJ s-a auzit: „Dreptate lui Băsescu”, „Unire, unire”, „Dodon, nu fi rău! Va veni și rândul tău”, „Dreptate lui Băsescu, pedeapsă lui Dodon”.

„Desigur că ne-am dori ca această dreptate să se facă până la alegerile parlamentare și să-l vedem pe Traian Băsescu pe listele unioniștilor. Poate chiar cap de listă. A făcut foarte mult pentru cetățenii RM. Aproape un milion de cetățeni ai RM au pașapoarte românești și ar fi corect ca Traian Băsescu să recapete cetățenia Republicii Moldova. Nu pentru că ar avea nevoie foarte mare de ea, dar ar fi un gest de recunoștință din partea RM”, a declarat în context vicepreședintele PUN, Ana Guțu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării