main logo
1050

Dorin Recean, în întrevedere de rămas-bun cu directorul adjunct al USAID în R. Moldova

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere de rămas-bun cu directorul adjunct al Misiunii Agenţia Statelor Unite ale Americii pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) în Republica Moldova, care își încheie mandatul de patru ani.

Dorin Recean, în întrevedere de rămas-bun cu un reprezentant al USAIDFoto: Guvernul Republicii Moldova

Șeful Executivului și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul constant oferit țării noastre de către poporul american, prin intermediul USAID, transmite Știri.md.

Dorin Recean i-a mulțumit lui John P. Riordan pentru contribuția acestuia în implementarea mai multor proiecte în țara noastră, inclusiv pentru sprijinirea rezilienței economice a țării noastre în perioada crizelor din ultimii ani, dezvoltarea platformei EVO și crearea Agenției Naționale pentru Securitate Cibernetică. 

În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite, precum și pentru contribuția la dezvoltarea, consolidarea și extinderea relațiilor interstatale de prietenie și colaborare dintre Republica Moldova și SUA, prim-ministrul i-a oferit directorului adjunct al Misiunii USAID în țara noastră Diploma de onoare a Guvernului. 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării