main logo
1143

Dorin Chirtoacă: Azi jos cu Plahotniuc, mâine - jos cu Dodon

Fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a venit cu o reacție după ce Curtea Constituțională l-a suspendat pe Igor Dodon, iar pe Filip l-a numit președinte.

Dorin Chirtoacă: Azi jos cu Plahotniuc, mâine - jos cu Dodon

"Omenirea a mai văzut dictatori care nu știu se oprească și care dau lovituri de stat peste noapte, Plahotniuc nu este primul.

Această este disperarea lor, trebuie și vor fi opriți!  Chem la nesupunere civică față de uzurpator, grevă generală care ducă la paralizarea regimului, cum au făcut-o cei din Armenia și proteste non-stop!

Poliția, armata și celelalte structuri de forță, ignorați ordinele uzurpatorului și treceți de partea oamenilor și a noii majorități parlamentare, singură conducere legitimă

Același apel și față de angajații instituțiilor de stat, precum și toți oamenii de buna credință din Republica Moldova.

Nu există niciun act normativ care permită CC  se substituie Parlamentul,  suspende președintele, -l facă pe Filip, care nici prim-ministru nu mai este, președinte interimar care  dizolve Parlamentul. 

Așa au făcut și la Primărie când Grozavu, fiind viceprimar a numit-o primar pe Radu. Atunci le-a mers, acum nu le mai merge.

UE și SUA ne vor susține!

Regimul nu are nicio șansă, ei azi noapte și-au semnat nu numai condamnarea politică, dar și penală!

Curaj!

P.S.: În ceea ce îl privește pe Dodon: cu el ne lămurim după. Și cu Plahotniuc și cu Dodon, cu amândoi odată nu avem cum.

Pe rând o putem face. Dodon oricum spunând cu gura lui cum primește lunar bani din Rusia - 700.000 Euro, prin asta și el și-a semnat sfârșitul politic, cel puțin

Azi jos cu Plahotniuc, mâine - jos cu Dodon", a scris Dorin Chirtoacă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării