main logo
887

Dorin Chirtoacă: Anunțul făcut de Munteanu, un fals

Anunțul făcut de Valeriu Munteanu, precum că ar exista un refuz al PL-ului de a participa alături de ACUM în alegeri, este unul fals.

Dorin Chirtoacă: Anunțul făcut de Munteanu, un fals

Declarația aparține fostului edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, transmite Știri.md.

Potrivit lui Chirtoacă, abia pe 16 decembrie, la ședința Consiliului Republican al PL urmează a fi luate deciziile privind formarea biroului politic, alegerea vicepreședinților, modul de participare la alegeri.

„Ne pare rău pentru minciunile și insinuările răspândite astăzi la ședința de discuții cu PAS, PPDA și PLDM, dar și în spațiul public, cu continuare mâine, în conferința de presă.
La ședința în cauză, de astăzi cu cele trei formațiuni, unde am auzit această minciună pentru prima dată, i-am atras atenția colegului Valeriu Munteanu că este o afirmație falsă. Cu toate acestea, peste circa o oră, aceeași minciună a apărut deja pe internet”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Amintim că astăzi, Valeriu Munteanu a invitat reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Despre refuzul Partidului Liberal de a participa în alegeri alături de Blocul ACUM și deciziile lui politice de viitor”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării