main logo
772

Dorin Chirtoacă a publicat o înregistrare din timpul ședinței de judecată

Dorin Chirtoacă, judecat în dosarul parcărilor cu plată, a făcut publică o conversație din timpul ședinței de judecată de ier, care potrivit lui, arată „cârdășia din proces”.

Chirtoacă a publicat o înregistrare din timpul ședinței de judecată

„Procurorul mincinos, judecătorul "extrasens" și cârdășia din proces.

Speța de azi:
Continuă audierea lui N. Grozavu, avocatul Gh. Malic îi pune întrebări. 
Procurorul D. Robu face "obiecție", îl oprește pe Gh. Malic și cere înlăturarea întrebării adresate. Înainte de aceasta Iurie Mărgineanu, avocatul lui N. Grozavu, îi face semn de doua ori din cap procurorului să facă "obiecția" respectivă, în sensul că și el nu este de acord cu întrebarea adresată.
Observ acest lucru, Iurie Mărgineanu fiind foarte aproape de mine, circa 20 cm. Comunic despre aceasta judecătorului
Procurorul neagă că ar fi primit vreun semn și spune că facem: "declarații bolnăvicioase".
Judecătorul, A. Negru, se declară în imposibilitatea de a constata cele semnalate de noi, argumentând că nu o poate face pe baza de martori.
Avocatul Gh. Malic cere să fie create condiții pentru a nu fi admise asemenea încălcări pe viitor - semne făcute, mai ales că s-a întâmplat și la alte ședințe etc.
Judecătorul spune că sunt toate condițiile și că va putea constata când va avea calități de "extrasens" de ce unul sau altul dă din cap, din sprâncene sau din nas. 
În cele ce urmează, Iurie Mărgineanu, avocatul lui N. Grozavu, spune că a dat spre procuror, în sensul că da, este de acord ca întrebarea trebuia înlăturată.
Comunic judecătorului că iată fapta semnalată de noi este stabilită, de unde rezultă că procurorul a mințit, și cer să fie așezați altfel oamenii în sală pentru a se repeta situația.
Judecătorul respinge cererea și spune că toți sunt cu fața la el și el vede bine tot ce se întâmplă, deși anterior a spus că nu poate observa tot și pe toți.
Gh. Malic îi face obiecție judecătorului cu privire la falsul declarat privind starea de lucruri din "sala" de judecată.
Eu încerc să fac și eu o obiecție pentru a arăta exact cum stau oamenii poziționați, pentru a demonstra falsul spus de judecător.
Judecătorul ne spune că noi facem circ.
Fiind întrebat dacă am auzit bine ce a spus judecătorul spune că da, ceea ce a fost în ultimele 7 minute el consideră ca fiind circ.
Respectiv i-am declarat recuzare.

La examinarea recuzării procurorul a mințit din nou și a spus că nimic din cele relatate mai sus și pe care le puteți asculta și în înregistrarea audio, nu au avut loc, precum și că judecătorul Negru nici nu a spus cuvântul circ. Recuzarea a fost examinată formal și a fost respinsă, ca de obicei.

Nu-i destul că dosarul nu e dosar și procesul nu e proces, dar mai vor să ne și prostească pe deasupra. Trageți și Dumneavoastră concluzii cine face circ...", a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării