main logo
707

Dorin Chirtoacă a lansat un apel la miez de noapte către toţi liderii unionişti

După disensiunile apărute cu cei din blocul „ACUM”, preşedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, caută noi aliaţi.

Chirtoacă a lansat un apel la miez de noapte către liderii unionişti

Acesta a lansat noaptea trecută un apel către mai mulţi unionişti pentru a se consolida în vederea alegerilor din 24 februarie, transmite Știri.md cu referire la tvrmoldova.md.

El a acuzat blocul „ACUM” că a „minţit şi trădat” Partidul Liberal, iar în aceste condiţii a făcut apel la „consolidarea tuturor unioniştilor”.

„Fac un apel public către liderii unionişti ai partidelor politice şi ai societăţii civile: Nicolae Dabija, Vlad Bileţchi, Anatol Ursu, Ion Leaşcenco, şi toţi cei care am organizat pe 25 martie Marea Adunare Centenară, să ne unim forţele, să ne consolidăm în jurul PL-ului, să scoatem Basarabia din ghearele dictaturii, să nu admitem să ajungă pe mâna fariseilor, şi să o îndreptăm pe singura cale dreaptă – calea Unirii cu România! PL îi va contacta pe liderii menţionaţi mai sus, precum şi alţii pentru a da curs prezentului apel”, a scris Dorin Chirtoacă pe Facebook, într-un mesaj postat la miezul nopţii.

El i-a mai acuzat pe cei din blocul „ACUM” că „prin mârşăvia care au făcut-o ei ne-au deschis calea directă spre Unire”.

„Dacă ne mobilizăm, prin faptul că i-am deconspirat, noi avem şansa chiar să-i batem în aceste alegeri să luăm mai multe voturi decât ei, să debarcăm astfel şi regimul Plahotniuc-Dodon, şi să devenim forţa politică de bază din RM. De aici şi până la Unire va mai rămâne numai un pas!”, a mai scris Chirtoacă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării