main logo
545

Dorin Chirtoacă a depus cerere de înregistrare la CEC

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă a depus la Comisia Electorală Centrală cererea de înregistrare pentru alegerile parlamentare.

Dorin Chirtoacă a depus cerere de înregistrare la CEC

Chirtoacă va candida în circumscripția nr. 32 din capitală. În cadrul acestei circumscripții se regăsesc localitățile Ghidighici, Cricova, dar și localitare sa de baștină - Colonița, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

Anterior, liderul liberal a scris pe pagina sa de Facebook că în timp ce vor acumula semnături pe listele de subscripţie, voluntarii PL vor verifica preferinţele alegătorilor pentru candidaţi. Respectiv, candidații înscriși în cursă au fost verificați prin prisma  „filtrului" alegătorilor.

Liberalul a venit și cu un mesaj către cei care îl critică:

„Cei care aruncați aiurea cu pietre şi nu gândiţi, ne criticaţi şi ne acuzaţi că am dezbina voturile etc, analizaţi ce scrie aici şi o să înţelegeţi că de fapt aroganța şi trufia unora, mascată prin „comisii", „filtre" şi "meritocraţii", toate acestea dau peste cap lucrurile şi dezbină. Dar dacă facem toţi ceea ce am descris mai sus, atunci putem avea un "WIN WIN", prin consolidare şi mobilizare atât a unioniştilor cât şi a pro-europenilor, ceea ce ar crea un val şi mai mare de vot de protest împotriva regimului”.

Pe aceeași circuscripție cu Dorin Chirtoacă s-au înregistrat Nina Costiuc de la PD, Svetlana Popa de la PSRM, Mihai Popșoi din partea blocului ACUM și Sergiu Cebotari din partea Partidului Șor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării