main logo
474

Donciu cheamă în judecată Consiliul Autorității Naționale de Integritate

Fostul președinte al Autorității Naționale de Integritate (ANI), Anatolie Donciu a dat în judecată instituția pe care a condusă anterior, pentru faptul că a fost exclus din concursul pentru ocuparea funcției de președinte al ANI, anunțat anterior.

Donciu cheamă în judecată Consiliul Autorității Naționale de IntegritateDonciu cheamă în judecată Consiliul Autorității Naționale de Integritate

„Nu știu dacă sunteți la curent cu faptul că recent Consiliul a fost citat de către domnul Donciu într-un proces de judecată. Subiectul acestui caz este excluderea acestuia din concursul anunțat anterior”, a menționat membrul Consiliului ANI, Dumitru Tîra, scrie realitatea.md.

Potrivit citației primite în adresa ANI, prima înfățișare va avea loc la 16 martie curent.

Astfel, ANI urmează să emită un ordin cu privire la organizarea secretariatului Consiliului de Integritate al ANI, unde vor fi incluse trei persoane, care ulterior vor reprezenta instituția în procese de judecată și alte chestiuni similare.

Totodată, juristul ANI, Svetlana Cotorobai, a fost împuternicită de către Consiliu să reprezinte interesele acestuia în procesul intentat la inițiativa lui Donciu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării