1 705
0
Doi democrați lipsesc de la Parlament. Filip: E foarte straniu
1 705
0

Președintele PDM, Pavel Filip, nu știe de ce deputații democrați Constantin Botnari și Vladimir Andronachi lipsesc de la ședințele Parlamentului.

Acesta a declarat, într-o emisiune la N4, că îi pare stranie absența celor doi și că se va discuta serios despre continuarea activității lor în calitate de parlamentari, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„Este foarte straniu, am avut o discuție cu domnul Andronache, a avut niște activități personale până acum, a promis că revine la ședința următoare a Parlamentului. 

Cu domnul Botnari am vorbit la telefon acum o săptămână și mi-a promis că va reveni la activitate. Să vedem, pentru că astăzi nu a fost la ședința Parlamentului”, a menționat liderul PDM. 

Pavel Filip a mai adăugat că va discuta serios cu cei doi parlamentari despre situația respectivă, deoarece funcția de deputat nu este una decorativă. 

„Este decizia fiecăruia să rămână sau nu, să vină sau nu. Desigur că în calitate de președinte de partid nu salut această abordare, îmi doresc ca partidul să aibă o fracțiune activă, pentru că funcția de deputat nu este una decorativă, ci una în care trebuie să depui efort. 

Noi am mers în Parlament pentru că ne-au votat oamenii și oamenii ne-au votat nu pentru că suntem frumoși și deștepți, ci pentru că le-am promis un program de guvernare și niște activități”, a precizat acesta. 

Reamintim că Pavel Filip a fost ales în calitate de președinte PD-ului.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter