main logo
2964

Dodon vrea bloc comun pe stânga: Putem lua steaua PSRM ca simbol

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon susține că partidele de stânga ar trebui să se unească și să creeze un bloc comun în cadrul viitoarelor alegeri parlamentare.

Dodon vrea bloc comun pe stânga: Putem lua steaua PSRM ca simbol

„Ideal a fi dacă am uni forțele de stânga și am merge pe un front comun la următoarele alegeri. Nu exclud că aș putea veni cu o asemenea inițiativă după următoarea ședință a Consiliului republican al PRSM, cu o propunere concretă de a uni platformele comune împotriva celor care vor să distrugă statul R. Moldova. Dacă trebuie, creăm un bloc comun, vom găsi un simbol care se va potrivi mai bine. Eu cred că steaua socialiștilor este mai cunoscută. Chiar și la alegerile prezidențiale unii alegători întrebau: unde este steaua lui Dodon? De aceea putem lua steaua ca simbol, putem crea un bloc, mergem la alegeri, luăm majoritatea parlamentară și asta este real”, a declarat Igor Dodon, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Liderul PSRM Consider că forțele de stânga trebuie să se unească, să lase într-o parte toate supărările vechi,

Fiind solicitat să numească partidele de stânga cu care ar vrea să facă front comun, Dodon a refuzat. Totodată, liderul PSRM susține că partidele de stânga ar accepta o asemenea propunere, miza fiind revenirea în politică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării