main logo
1004

Dodon va publica toate materialele dosarului în care este vizat

Avocații fostului președinte anunță că Igor Dodon va publica în scurt timp toate materialele dosarului penal în care este vizat. Conform apărării, s-ar intenționa și scoaterea în afara legii a PSRM.

Dodon va publica toate materialele dosarului în care este vizatFoto: știri.md

„Domnul Igor Dodon, în scurt timp, va plasa toate materialele dosarului penal pe site-ul său. Câteva momente vor fi blurate”, anunță avocatul Nicolae Posturusu, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Conform apărării, Curtea Supremă de Justiție examinează acum episoadele care țin de finanțarea ilegală a Partidului și pretinsele solicitări ale lui Plahotniuc de a stabili legături cu Federația Rusă. Apărarea spune că are bănuieli rezonabile precum că ar exista un atac orchestrat pentru a înlătura PSRM de pe scena politică, menționând că în sesizarea la Curtea Constituțională, referitoare la Partidul Șor, este vizat și Partidul Socialiștilor.

Avocații intenționează să folosească pretinsele conversații scurse din Telegramul lui Dorin Recean pentru a-l apăra pe Dodon. Ei mai dezvăluie că actualmente există opt capete de acuzare pe numele ex-șefului de stat.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării