main logo
741

Dodon va merge la parada de la Moscova: Sper să mă întâlnesc cu Putin

La întrevederea de vineri cu Ambasadorul Rusiei în RM, Oleg Vasneţov, preşedintele Igor Dodon a confirmat participarea delegaţiei Moldovei la evenimentele dedicate Paradei Victoriei.

Dodon va merge la parada de la Moscova: Sper să mă întâlnesc cu PutinFoto: cotidianul.md

Potrivit agenţiei Infotag, despre aceasta el a menţionat pe pagina sa de facebook, transmite Știri.md

"Am confirmat participarea delegației oficiale a Republicii Moldova la acest eveniment. De asemenea, la parada din Moscova, alături de militarii altor state, va participa și un contingent de militari din cadrul Ministerului Apărării al Republicii Moldova", a scris Dodon.

Potrivit lui, la întrevedere a fost discutat "un spectru larg de chestiuni legate de consolidarea și dezvoltarea parteneriatului strategic dintre țările noastre". În mod separat, au fost discutate "măsurile întreprinse de autorităţile ambelor state în lupta cu răspândirea coronavirusului".

Vineri, la emisiunea "Preşedintele răspunde", Dodon şi-a exprimat speranţa că în cadrul vizitei se va putea întâlni cu Preşedintele FR, Vladimir Putin, pentru a discuta problema acordării de către Rusia a creditului de 200 mil. euro.

"Sper mult că vom relua negocierile privind creditul rusesc, punctul poate fi pus în timpul vizitei mele la Moscova. Dacă vom primi decizia principială din partea Rusiei, atunci chiar şi într-o săptămână vom putea semna acest acord, să fie aprobat de Guvern şi votat în Parlament", a spus Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării