main logo
469

Dodon va merge la Minsk în timpul ședinței Consiliului Economic al CSI

Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, va merge pe 21 iunie la Minsk, unde se va desfăşura cea de-a 82-a şedinţă a Consiliului Economic al CSI.

Dodon va merge la Minsk în timpul ședinței Consiliului Economic al CSI

În capitala bielorusă el planifică să aibă întrevederi de lucru cu prim-ministrul Federaţiei Ruse, Dmitrii Medvedev, şi cu vicepremierul rus Dmitrii Kozak, transmite Știri.md.

Potrivit agenţiei Infotag, despre aceasta Dodon a scris pe reţelele sociale, menţionând că acest subiect a fost discutat marţi, la întrevederea cu Ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov.

"Am adresat mulţumiri Preşedintelui FR, Vladimir Putin, vicepremierului Dmitrii Kozak şi Ministerului Afacerilor Externe al FR pentru recunoaşterea noii guvernări legitime a Moldovei şi pentru susţinerea eforturilor noastre întru menţinerea stabilităţii în ţară. Consider că susţinerea comună oferită de Rusia, Uniunea Europeană şi Statele Unite ale Americii noii guvernări a RM, este un caz excepţional care creează posibilităţi foarte mari astfel ca, prin eforturi comune, să îmbunătăţim viaţa cetăţenilor Republicii Moldova", a menţionat şeful statului.

Potrivit lui, a fost discutat şi "un spectru larg de subiecte cu privire la relaţiile de cooperare bilaterale" şi interlocutorii "au fost unanimi în opinia privind necesitatea reluării urgente a activităţii depline a Comisiei Interguvernamentale pentru cooperarea comercial-economică".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării