main logo
1029

Dodon: Unii ambasadori din UE par a fi membri ai PAS și DA

Igor Dodon acuză mai mulți ambasadori ai statelor UE acreditați la Chișinău de blocarea dialogului dintre Guvernul Chicu cu Bruxelles-ul.

Dodon: Unii ambasadori din UE par a fi membri ai PAS și DAFoto: știri.md

Potrivit lui, în loc să se ocupe de dezvoltarea relațiilor bilaterale, diplomații promovează imaginea unor partide, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

„Am discuții permanente cu ambasadorii UE acreditați în R.Moldova. Eu le-am dat un mesaj. Vedem că unii dintre ei încearcă să blocheze dialogul noului Guvern cu cu Bruxelles-ul. Blochează. 

Dezinformează Bruxelles-ul, dezinformează capitalele europene. Nu voi da nume acum, dar ei se cunosc. Cel puțin sunt trei-patru ambasadori care se ocupă de relațiile bilaterale RM – cu țările membre UE. Ei merg pe la diferite instituții, blochează proiectele care sunt deja lansate, spun că nu trebuie de dat bani pentru acest guvern”, a declarat el.

Dodon spune că are o impresie, precum că unii dintre ambasadorii statelor europene ar fi deja membrii PAS sau PPDA.

„Sunteți tare îndrăgostiți de vreun partid politic? Căci unii dintre voi mi se pare că sunt membri ai PAS și DA. Vreți să fiți membri de partid? Bine, primiți cetățenia Republicii Moldova, făceți politică în Republica Moldova, dar eu vă rog, dați să ne ocupăm de relațiile bilaterale și nu de promovarea imaginii unui partid sau altui”, a precizat el.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării