525
2
Dodon: Sunt 90% că vor avea loc alegeri parlamentare anticipate
525
2

Igor Dodon este de părere că şansele evitării alegerilor parlamentare anticipate sunt tot mai mici. Cel puțin aceasta a declarat șeful statului în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova.

„Majoritatea susținătorilor noștri nu își doresc anticipate. Acestea necesită bani. Totodată, în cazul alegerilor anticipate, acestea vor fi organizate în toamnă și asta înseamnă că până la Anul Nou nu vom avea o conducere. Teoretic, un Parlament funcțional va putea fi format doar la începutul anului viitor”, a declarat Igor Dodon, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Totuși, șeful statului susține că „în cazul în care Blocul ACUM ar anunța mâine că e gata să o voteze pe Zinaida Greceanîi în calitate de speaker, atunci socialiștii, chiar în aceeași zi, se vor întâlni cu membrii blocului și vor crea grupurile de lucru.

„Pentru a discuta este nevoie să avem unele puncte comune....Consider că șansele sunt tot mai puține de a evita alegerile anticipate. Cred că 90 la sută acestea vor fi”, a conshis Igor Dodon.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter