5665
4
Dodon spune ce îl așteaptă pe Plahotniuc, dacă va reveni în Moldova
5665
4

Liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, intenționează să se întoarcă în Moldova și va fi deja așteptat aici.

Declaraţia a fost făcută de către președintele Moldovei, Igor Dodon, într-un interviu pentru Rossiyskaya Gazeta, transmite Știri.md cu referire la noi.md. 

Răspunzând la întrebarea: ar putea oare să se întoarcă fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, și ce l-ar aştepta dacă, totuşi, vine în Moldova, Igor Dodon a răspuns: 

„A zburat, a fugit din țară. Desigur, acesta a fost un șoc pentru susținătorii săi, pentru că, de obicei, conducerea ar trebui să fie cu echipa sa, în special cu cei care au susținut-o în ultimii ani. Plahotniuc intenționează să se întoarcă și cred că aici deja va fi aşteptat”. 

Șeful statului a fost întrebat dacă noile autorități intenționează să impună interzicerea părăsirii Moldovei pentru funcționarii și oamenii de afaceri asociați cu Partidul Democrat. 

Igor Dodon a subliniat că pentru a introduce o astfel de interdicție, trebuie mai întâi să fie preluat controlul asupra procuraturii și a autorităților de anchetă, să se obţină iniţierea dosarelor penale relevante. „Lucrăm acum în această direcție”, a spus el.


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter