18 iun, 2019 07:10
9 124
4
Dodon: Șor a plecat din Moldova împreună cu Plahotniuc
18 iun, 2019 07:10
9 124
4

Igor Dodon a declarat că Vlad Plahotniuc și Ilan Șor au plecat împreună din țară, la data de 14 iunie, după briefingul în care PDM a anunțat demisia Guvernului Filip. Declarația a fost făcută la postul NTV.

Foto: Știri.md

„Potrivit informațiilor noastre, principalul antierou, liderul democraților nu a zburat seara. Ei au luat o pauză la 17:30 și la acel moment ei deja nu mai erau în Moldova. Împreună cu Șor, cu mașinile, au plecat prin Transnistria. Toți erau șocați, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Șor și-a adunat tot colectivul în sală și a spus că „noi vom câștiga, nu vă voi lăsa”. Au luat o pauză de 15 minute și oamenii au așteptat trei ore, dar ei deja au plecat”, a spus Igor Dodon, specificând că are „informații exacte de la acele întruniri”.

Amintim că liderul PDM Vlad Plahotniuc a anunțat că nu se află în Republica Moldova. „Am nevoie de timp pentru a-mi securiza familia, după ce a trecut prin momente grele, inclusiv după o tentativă de răpire eșuată a mea, care a avut loc anul trecut, când mă aflam într-o vizită peste hotare”, a scris Vlad Plahotniuc.

Ilan Șor nu a reacționat deocamdată la informațiile privind faptul că nu se află în țară.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter