main logo
1311

Dodon și-a lansat un site cu informații despre dosarele sale penale

Fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, anunță că și-a lansat un site unde va publica informații cu privire la toate dosarele penale deschise împotriva sa.

Dodon și-a lansat un site cu informații despre dosarele sale penaleȘtiri.md

Dodon susține că nu are nimic de ascuns, transmite Știri.md.

„Așa cum am promis mai devreme, am decis să public informațiile cu privire la toate dosarele penale deschise împotriva mea, la comanda regimului Maiei Sandu. Nu avem nimic de ascuns și de astăzi lansăm un site, unde toată lumea se poate familiariza cu materialele cauzelor și își poate forma propria opinie pe baza documentelor, probelor și faptelor reale, dar nu a interpretărilor unilaterale.

Pagina web www.cazuldodon.com este deja disponibilă tuturor celor interesați. Informațiile pe site vor fi actualizate permanent, inclusiv vor fi publicate opiniile experților în acest domeniu”, se arată în anunțul lui Dodon. 

Site-ul prezintă structurat materiale din dosarele lui Dodon, probele care urmează a fi cercetate de instanța de judecată, mijloacele materiale de probă, procesele-verbale privind acțiunile de urmărire penală, profilul acuzatorilor de stat, profilul martorilor procurorilor, poziția apărării, declarațiile reprezentanților guvernării actuale, declarațiile experților.

Menționăm că, în unul dintre dosare, fostul președinte Igor Dodon este învinuit de comiterea infracțiunii de corupere pasivă și organizarea și acceptarea finanțării partidului politic din partea unei organizații criminale.

În dosarul fraudei de la Energocom, Dodon este învinuit de abuz în serviciu. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării