main logo
660

Dodon: Sheriff plătea pentru ca oamenii să-l voteze pe Melnic și Oleinic

Igor Dodon a declarat că „Sheriff”, cea mai mare companie din regiunea transnistreană, plătea alegătorii cu 20 de dolari pentru ca aceștia să voteze candidații independenți Alexandr Oleinic și Viorel Melnic.

Dodon: Sheriff plătea pentru ca oamenii să-l voteze pe Melnic și OleinicDodon: Sheriff plătea pentru ca oamenii să-l voteze pe Melnic și Oleinic

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Piatnița s Anatoliem Golea” de la RTR Moldova, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Am o întrebare către Sheriif și Krasnoseliskii, care au contribuit la alegerea acestor doi deputați. Ei doar au transportat oameni pentru ei. Sheriff plătea câte 20 de dolari pentru a vota pentru Melnic și Oleinic. Acum să le dea acolo cabinet, ei au declarat deja că sunt pentru integrarea europeană, să lucreze atunci pentru Sheriff”, a declarat Igor Dodon.

Anterior, liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoseliskii, a declarat că, candidații care au câștigat alegerile pe circumscripțiile din regiune nu pot reprezenta interesele teritoriului din stânga Nistrului în Parlamentul Republicii Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării