main logo
1360

Dodon: Scopul grupării lui Plahotniuc este de a obține 25 de deputați

Președintele țării bănuiește că de actualele schimbări care au loc în Parlamentul R. Moldova se ocupă ex-președintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Dodon: Scopul grupării lui Plahotniuc este de a obține 25 de deputațiFoto: știri.md

Potrivit lui Dodon, Plahotniuc încearcă să revină la putere prin intermediul lui Andrian Candu și Ilan Șor, aceștia fiind oamenii de încredere al fostului democrat, transmite Știri.md.

„Scopul grupării lui Plahotniuc este de a obține o fracțiune de cel puțin 25 de deputați în Parlament, astfel încât coaliția PSRM-PDM să nu aibă majoritate și nici cei din dreaptă să nu o aibă, după care să înceapă negocierile. Iată care este scopul, iar pentru asta ei mai au nevoie de 6-5 deputați după care o să se înceapă joaca.

Exact asta a făcut Plahotniuc în anul 2010 când a jucat între Voronin și Filat. Știți cum a finalizat istoria cu Voronin și Filat? Unde le sunt partidele? Unde sunt ei?

Doamna Maia Sandu, domnul Andrei Năstase, dacă noi vom permite lui Plahotniuc din nou să joace, atunci peste vreo 2 ani o să ne uităm unul la altul, exact cum Voronin și Filat, și o să spunem „Dă-i, Doamne, moldovanului mintea ceea de înainte”, s-a adresat președintele către liderii PAS și PPDA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării