main logo
2062

Dodon recunoaște că se întâlnește lunea cu deputați PDM: Ne vedem seara

Președintele Igor Dodon recunoaște că au loc întrevederi în zilele de luni între el și conducerea PDM, după ce Dumitru Diacov a făcut dezvăluiri în acest sens.

Dodon recunoaște că se întâlnește cu deputați PDM: Ne vedem seara

Dodon a declarat luni, după întrevederea cu conducerea Guvernului și Parlamentului, că deputații PDM nu vin la aceste ședințe, ci că acelea au loc „seara”, transmite Știri.md cu referire la cotidianul.md.

Deși susțin că nu sunt oficial într-o coaliție, cei din PSRM și PDM se întâlnesc în fiecare luni, iar la întrevederi participă și Igor Dodon, și Ion Chicu, dezvăluie președintele de onoare al Partidului Democrat Dumitru Diacov.

El a declarat în cadrul unei emisiuni de la TVC21 că „nu totul se face public”, dar „noi ne întâlnim în fiecare luni, discutăm”.

„În fiecare luni ne întâlnim cu domnul Dodon, cu domnul Chicu, cu doamna Grecianîi. Dezbatem toate problemele care ne privesc”, a declarat Dumitru Diacov, insistând totuși că „PDM-ul este în opoziție”.

Președintele de onoare al PDM a mai spus că democrații transmit în fiecare luni toate „propunerile” pe care le au și că la întâlniri participă el, alături de Pavel Filip și Alexandru Jizdan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării