main logo
1604

Dodon răspunde ca Putin când e întrebat despre accident

Președințele țării, Igor Dodon, a avut o replică la fel ca a liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, atunci când a fost întrebat despre accidentul în care a fost implicat.

Dodon răspunde ca Putin când e întrebat de accident

„Как говорится, не дождутся (trad. cum s-ar spune, nu vor ajunge s-o vadă și pe asta)”, a menționat Dodon, la fel ca Putin atunci când a reapărut în public după o perioadă lungă.

„Din fericire, totul s-a dovedit a fi mai mult sau mai puțin bine. Medicii mi-au recomandat să nu joc volei câteva luni”, a comentat Dodon în cadrul unui interviu pentru publicația rusă MK.

Şeful statului a fost întrebat dacă a fost doar o întâmplare sau o tentativă de omor. 

„Acum nimeni nu va răspunde la această întrebare. Pentru că cei care în Moldova investighează acest lucru, versiunea unui accident intenționat nu este neprofitabilă. Și nimeni nu o recunoaște acum. Dar accidentul este ciudat. Camionul care s-a prăbușit chiar în faţa coloanei prezidenţiale a ratat mașina Poliției înainte de asta”, a mai adăugat Dodon.

Știri.md amintește că, pe 9 septembrie, un camion al unei ferme avicole din Moldova a lovit mașina din coloana oficială în care se afla președintele Igor Dodon. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării