main logo
10185

Dodon promite că îl aduce pe Putin în R. Moldova. În ce condiții

Noi declaraţii scandaloase au fost făcute de fostul preşedinte al țării, Igor Dodon, cercetat penal în mai multe dosare.

Dodon promite că îl aduce pe Putin în R. Moldova. În ce condiții

Aflat în Găgăuzia, el a afirmat că, dacă va deveni din nou preşedinte, îl va aduce pe Vladimir Putin în Autonomie, transmite Știri.md cu referire la Tvr Moldova

Declaraţia halucinantă a fost făcută la un eveniment electoral din Comrat, unde Dodon a mers, împreună cu patru deputați socialiști, să-l susțină pe Grigore Uzun, candidat la funcția de bașcan. 

Nu este singura afirmaţie controversată făcută de Igor Dodon în contextul războiului dus de Rusia în Ucraina. În luna martie, la o altă întâlnire pentru susținerea lui Uzun, liderul socialiştilor a spus: "Ai noștri sunt aproape". Asociația Ucrainenilor din Moldova a făcut atunci o plângere la Procuratură, spunând că Dodon s-a referit la armata rusă.

Igor Dodon, preşedinte PSRM: "Dacă într-o zi voi deveni preşedinte (n.r. - al Republicii Moldova) vi-l aduc pe Putin. Putin în Găgăuzia încă n-a fost, dar eu cred că noi îl vom aduce, pentru că pe Erdogan l-am adus. Atunci va fi o altă guvernare în Republica Moldova şi nu va încerca să blocheze Aeroportul. Sunt sigur că vom rezolva."

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării