605
0
Dodon: Președintele țării poate promulga legile fără a le întoarce în Parlament
605
0

După o discuție avută cu președintele Legislativului, șeful statului spune că va promulga operativ legile adoptate fără a le întoarce în Parlament pentru reexaminare, așa cum se întâmpla în legislatura precedentă.

Foto: fb.com/IgorDodon

"Am avut o întrevedere de lucru cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi. Am discutat situația actuală din țară, după ce noua majoritate parlamentară și-a început activitatea deplină.

Am menționat cu satisfacție faptul că Administrația Președintelui și Parlamentul se află într-o colaborare strânsă și permanentă. Datorită acestui fapt, s-a îmbunătățit calitatea activității legislative, iar Președintele țării are posibilitatea de a promulga operativ legile adoptate fără a le întoarce în Parlament pentru reexaminare, așa cum se întâmpla în legislatura precedentă", a menționat Igor Dodon, transmite Știri.md. 

Șeful statului e de părerea că o colaborare strânsă între Președinte și Parlament oferă posibilități bune pentru dezvoltarea țării și pentru îmbunătățirea calității vieții concetățenilor noștri.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter