409
0
Dodon: PDM e cel mai înflăcărat proiect politic anti-rusesc în Moldova
409
0

Președintele statului, Igor Dodon, susține că Partidul Democrat (PDM) este cel mai anti-rusesc proiect politic din Republica Moldova și consideră că democrații au adoptat un asemenea mesaj doar ca să fie pe placul occidentului.

Foto: cotidianul.md

Totodată, șeful statului crede că toată reformarea PDM nu se putea face fără mâna fostului lider al democraților. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni de la postul NTV Moldova, transmite Știri.md cu referire la cotidianul.md

Potrivit președintelui, democrații „tot timpul văd alături doar tancurile rusești, că au venit rușii și au acaparat Moldova”.

„Ei folosesc aceste declarații pentru a fi pe placul occidentului. Din punct de vedere electoral asta nu le dă nimic. Ei foarte repede se mișcă către locul unde a ajuns electoratul lui Ghimpu. Încercarea de a fi pe plac occidentului, americanilor, că sunt anti-ruși și la o oarecare etapă să facă o coaliție anti-Dodon – asta cui îi trebuie? Partidului? Nu cred! Cred că asta îi trebuie lui Plahotniuc”, susține șeful Statului.

Dodon susține că „PD este cel mai înflăcărat proiect politic anti-rusesc în Moldova”.

„Nu există alt proiect mai anti-rusesc. Nici Ghimpu, nici unioniștii nu sunt atât de anti-ruși, așa cum sunt democrații”, a accentuat Dodon.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter