main logo
610

Dodon, nemulțumit de relațiile dintre Președinție, Parlament și Guvern

Președintele Igor Dodon se declară nemulțumit de relațiile care există, în prezent, între Președinție, Parlament și Guvern.

Dodon, nemulțumit de relațiile dintre Președinție, Parlament și Guvern

Șeful statului susține că între cele trei instituții trebuie să se formeze o comunicare pentru a face ca lucrurile în Reublica Moldova să meargă în direcția corectă. Declarațiile au fost făcut în cadrul emisiunii „Пятница” cu Anatolie Golea de la RTR Moldova.

„Problema nu este în instituția Președinției. Eu optez pentru comunicarea dintre reprezentanții puterii. Dacă nu le place Dodon, este instituția Președinției. Și un anumit dialog trebuie să existe”, a declarat șeful statului, citat de Agora.

Igor Dodon este de părere că Președintele Parlamentului, Prim-ministrul și Președintele Țării ar trebui să aibă întâlniri săptămânale:

„Cred că odată în săptămână, sau odată în două săptămâni oamenii care conduc țara ar trebui să se întâlnească, să discute ordinea de zi, să discute ce trebuie de făcut pentru a mișca țara înainte. Ei nu cred așa pentru că sunt obișnuiți să controleze singuri totul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării