main logo
974

Dodon, nemulțumit de reacția Procuraturii privind cazul mamei sale

Ex-șeful statului, Igor Dodon, a comentat declarațiile Procuraturii Anticorupție (PA), după ce la data de 10 august, mama sa a fost huiduită la intrarea în sala de audiență.

Dodon, nemulțumit de reacția Procuraturii privind cazul mamei saleColaj: știri.md

Într-o postare pe o rețea de socializare, Dodon menționează că a avut mai multe așteptări de la noua șefă a Procuraturii Anticorupție, Viorica Drăgălin, transmite Știri.md.

"Am văzut reacția Procuraturii Anticorupție. Am crezut că măcar fata asta nouă din America, Drăgălin, va rezolva cazul. Dar replica pe care au dat-o în presă lasă de dorit. Investigați de unde provocatorii și jurnaliștii au aflat informația că mama mea va veni la ora 9:00 la audieri. Ei doar nu veghează 24 de ore la sediul Procuraturii", a comentat Dodon.

Totodată, acesta a comentat declarațiile Maiei Sandu.

"Maia Sandu spune că este un „circ”. Adică, când mama cuiva este jignită, e "circ" și poți râde. Nu Maia Sandu asta nu e circ Asta e o mizerie. Acesta este un stat polițienesc creat de Maia Sandu. Ea nu are sentimente", a mai menționat Igor Dodon.

Amintim că Procuratura Anticorupție a menționat într-un comunicat remis presei că "nicio persoană citată nu trebuie să fie supusă la așa un tratament".


Citește și: Marian: Ce om trebuie să fie Dodon ca să-și implice mama în ilegalități?

Citește și: Sandu îi răspunde lui Dodon: Justiția trebuie să facă dreptate, nu circ

Citește și: Dodon, către Sandu: De ce permiți ca mama unui fost șef de stat să fie batjocorită?

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării