main logo
1595

Dodon: Morari este vinovat că a inițiat dosarul împotriva PSRM

Potrivit președintelui R. Moldova, Igor Dodon, în dosarul fostului șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, nu sunt încălcări.

Dodon: Morari este vinovat că a inițiat dosarul împotriva PSRMFoto: știri.md

Acesta este tras la răspundere „pe merit”, pentru că a deschis, în 2016, „la comanda fostului lider democrat, Vlad Plahotniuc”, un dosar pe Partidul Socialiștilor. Declarațiile au fost făcute prin intermediul platformei „Președintele răspunde”, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

Întrebat de către un internaut ce părere are despre cazurile cu reținerile recente pentru abuzurile din sistemul judiciar, Dodon a declarat că „PSRM niciodată nu a încălcat legea”, iar emiterea mandatului de arest a lui Viorel Morari este o penalitate legală pentru dosarul pe care acesta l-ar fi inițiat la comandă, în 2016.

„Morari, el a deschis dosarul. Nu ne deranjează nimic acum, nu am încălcat legea. Instituțiile statului confirmă. Lucrurile vor ieși la suprafață. Toți trebuie să fim egali în fața legii”, a mai spus Igor Dodon.

Mai devreme, Morari și-a comentat reținerea susținând că acțiunea ar fi fost comandată de președintele Igor Dodon și de conducerea Procuraturii Generale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării