main logo
4063

Dodon: Moldova nu va obține începerea negocierilor de aderare la UE

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că, cel mai probabil, săptămâna viitoare, țara noastră nu va obține începerea negocierilor pentru aderarea la UE. Potrivit acestuia, Maia Sandu și pe acest subiect „a dat-o în bară”.

Dodon: Moldova nu va obține începerea negocierilor de aderare la UEFoto: Știri.md

„Maia Sandu și întregul ei Guvern, partidul de guvernare, consideră și încearcă nouă, moldovenilor, să ne vândă că ceea ce fac ei și faptul că unele delapidări, încălcări, unele devieri de la statutul de drept, noi trebuie să le răbdăm, pentru că ei vor să ne ducă în Europa”, a spus Igor Dodon în cadrul emisiunii „În direct cu Igor Dodon”, transmite Știri.md. 

Potrivit fostului șef al statului, deja mulți cunosc și înțeleg că săptămâna viitoare Republica Moldova nu va obține începerea negocierilor pentru integrarea europeană. 

„Pentru opoziție nu este de mirare acest lucru, pentru că noi, din start, am știu că Maia Sandu și guvernarea ei ne spun minciuni. Noi spuneam din start că Maia Sandu nu va putea face față tuturor acestor noi încercări”, a adăugat Igor Dodon. 

Acesta susține că acum trebuie de spus lucrurilor pe nume. „Maia Sandu, și pe acest subiect, unde a avut cea mai mare susținere externă, a dat-o în bară. Niciodată Moldova nu a avut așa de multă susținere externă ca în perioada ultimului an, un an și jumătate”, a conchis fostul președinte al Republicii Moldova.

Video: Unimedia.info

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării