main logo
996

Dodon, la discuții cu moldoveni în Rusia. Concert la finalul întrunirii

Din 20 noiembrie președintele țării, Igor Dodon, se află într-o vizită în Federația Rusă. După numeroase întrevederi cu oficialii ruși, șeful statului are o întâlnire astăzi, 24 noiembrie, cu cetățenii Republicii Moldova care locuiesc și muncesc în Rusia.

Dodon, la discuții cu moldoveni în Rusia. Concert la finalul întrunirii

Cu această ocazie, Dodon a chemat toți cetățenii la întrevedere, iar la finalul discuției, șeful statului promite un concert grandios cu artiștii autohtoni: Natalia Gordienco, Isidor Glib și Formația DoReDos, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Astăzi, 24 noiembrie, la Moscova, la ora 16.00, în Sala de concerte a Hotelului ”Cosmos” (bd. Mira 150; Stația de metrou „VDNH”) va avea loc întrevederea mea cu cetățenii Republicii Moldova care locuiesc și muncesc în Federația Rusă.

Vă invit, stimați concetățeni, să participați la această întrevedere, să discutăm despre cele mai stringente probleme cu care vă confruntați, despre situația din țară, politica internă și externă a Republicii Moldova. De asemenea, o să vă informez despre ultimele înțelegeri la care am ajuns cu Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și care vă vizează direct.

Voi răspunde la toate întrebările care-mi vor fi adresate”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării