163
0
Dodon, la ceremonia de la Comrat cu ocazia eliberării ocupației fasciste
163
0

A fost sărbătoare mare, astăzi, la Comrat, acolo unde Igor Dodon a participat la ceremonia organizată cu ocazia eliberării orașului de sub ocupația fascistă.

Foto: fb.com/IgorDodon

Igor Dodon a participat la ceremonia organizată la Comrat și a venit cu un mesaj, transmite Știri.md:

"Astăzi am mers la Comrat unde împreună cu bașcanul Autonomiei Găgăuze, Irina Vlah, și deputați în Parlamentul RM, am participat la ceremonia solemnă de depunere a florilor la Complexul memorial cu ocazia aniversării a 75-a de la eliberarea orașului de sub ocupația fascistă, marcată în ziua de 23 august.

I-am felicitat pe locuitorii orașului Comrat și ai întregii autonomii cu ocazia acestei date importante și am subliniat în mod deosebit că evenimentele din august 1944 sunt percepute de marea majoritate a populației Moldovei anume ca o sărbătoare a eliberării și a victoriei, în pofida diferitelor interpretări politice.

Sunt ferm convins că cei care nu respectă trecutul nostru, nu au viitor, iar eroismul inegalabil al strămoșilor noștri în anii Marelui Război pentru Apărarea Patriei trebuie să servească drept model de bărbăție și de perseverență pentru generația tânără.

Le-am dorit tuturor locuitorilor Comratului și Autonomiei Găgăuze multă sănătate, cer senin și prosperare", a conchis Dodon.

Citește și
article image
Dodon: Sunt susţinător al Europei mari, de la Lisabona la...
2
314
article image
Dmitri Kozak: Situația politică din Republica Moldova este...
0
825
article image
Boțan: În locul unei campanii efervescente, avem o apatie...
0
340
article image
Dodon: Moldova ar trebui să primească 1 milion de turiști...
2
225