3 dec, 2019 16:01
2 293
3
Dodon: Întâlnirea lui Rothschild cu Sandu poate fi trădare de Patrie
3 dec, 2019 16:01
2 293
3

Întrevederea Maiei Sandu cu Nathaniel Rothschild, proprietarul Aeroportului Internațional Chișinău, poate fi apreciată ca trădare de patrie.

Foto: știri.md

Această opinie a fost exprimată de șeful statului, Igor Dodon, în cadrul emisiunii "Politica cu Natalia Morari" de la TV8, transmite Știri.md.

Potrivit lui Dodon, această întâlnire ridică multe semne de întrebare.

"În fața poporului sunt curat. Nu am de ce să mă tem, am făcut ca Plahotniuc să plece din țară. Alții care vorbesc acum despre trădare de patrie, de exemplu Maia Sandu, aș dori să-i pun o întrebare simplă despre o întrevedere cu Nathaniel Rothschild, care a avut loc după ce Consiliului de Securitate a decis că trebuie să luăm aeroportul de la Ilan Șor.

Întrevederea Maiei Sandu și a ministrului Economiei cu Nathaniel Rothschild, după care Rothschild a declarat că a coordonat cu prim-ministrul Moldovei cumpărarea Aeroportului de la Șor, este o trădare a intereselor țării sau nu? Cred că trebuie să luăm în considerare toate detaliile acestei întâlniri. Aeroportul trebuie întors statului cât mai curând posibil", a spus Dodon.

Amintim că în luna august curent, ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, a recunoscut că el, precum și prim-ministrul Maia Sandu, s-au întâlnit cu reprezentanții noului proprietar al Aeroportului Chișinău până la momentul tranzacției.

Potrivit lui Brînzan, în cadrul întrevederii n-a fost negociat contractul.

Mai târziu, Nathaniel Rothschild a anunțat că NR Investments a cumpărat 95% din acțiunile Avia Invest.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter