Dodon îl citează pe Voronin: Ne pregătim de următoarele alegeri
20 noiembrie, 16:57
3 975
10
Dodon îl citează pe Voronin: Ne pregătim de următoarele alegeri
20 noiembrie, 16:57
3 975
10

Președintele în exercițiu, Igor Dodon a decis, în urma a mai multor solicitări din partea simpatizanților săi, că până la expirarea mandatului va continua emisiunea online „Președintele răspunde”.

Colaj: știri.md

Fiind întrebat dacă are ceva de spus în fața poporului și dacă consideră că a fost mereu corect în toate acțiunile sale, Igor Dodon a răspuns în felul următor: „Eu consider că am făcut tot posibil și tot ce mi-a stat în puteri. Eu consider că noi am făcut multe lucruri bune.

Am făcut și unele greșeli, dar cine nu comite greșeli? Doar cei care nu fac nimic. Toate reușitele și nereușitele, mi le asum.

Eu consider că a fost o experiență bună, pentru următoarele lupte electorale, în intereseul cetățenilor. Vă asigur că voi fi mereu alături de cetățenii din Republica Moldova”, transmite Știri.md cu referire la nordnews.md.

Pe final de emisiune, Dodon l-a citat pe cel care i-a fost profesor politic, Vladimir Voronin:

„El mă mai critică din câte văd, dar mi-a spus un lucru foarte bun odată: „În ziua când s-au finalizat alegerile, încep pregătirile pentru următoarele alegeri.” Noi deja ne pregătim de următoarele alegeri.”

Mandatul lui Igor Dodon expiră pe data de 23 decembrie.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter